fotoboek

Voor mijn project ben ik nog volop op zoek naar interessante waslijnen in heel Nederland! Het complete overzicht van alle waslijnen vol verhalen bundel ik in een mooi en eigentijds fotoboek, met verrassende waslijnen en boeiende ontmoetingen met mensen die bij dat wasgoed horen.

Crowdfunding fotoboek

Met mijn zoektocht heb ik nu 30 waslijnen vol verhalen over wasmannen, strandwachten, bovenladers en mensen die leven op een zeilschip vastgelegd. Hiermee heb ik nu voldoende waslijnen vol verhalen gevonden om deze te kunnen bundelen in een mooi en eigentijds fotoboek.

Binnenkort start ik een crowdfunding actie om de kosten van het hoogwaardige fotoboek papier, vormgeving, redactie en drukkerij te dekken en daarmee de uitgave van mijn fotoboek mogelijk te maken.

Belangstelling fotoboek

Heb je belangstelling voor mijn fotoboek Waslijnen vol verhalen en wil je meehelpen met de crowdfunding ervan? Laat mij dit even weten en vul hieronder jouw gegevens in! Dan houd ik je op de hoogte en ontvang jij één bericht zodra de crowdfunding en uitgave van mijn fotoboek start.

Als ik je ook per SMS of WhatsApp mag informeren.
Je ontvangt één bericht zodra de crowdfunding en uitgave van mijn fotoboek start.