NIEUWS

> 17 juni 2019
Voor het fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’ waren Tatiana van Waveren en Wijgert-Jan van As vanmiddag op bezoek bij de Reddingsbrigade in Callantsoog.
Supertof dat wij op deze reddingspost de strandwachten en hun waslijn mochten fotograferen! De Reddingsbrigade gebruikt deze waslijn dagelijks om hun wetsuits, reddingsvesten, kleding en handdoeken op te drogen.

> 19 september 2018
Tijdens de PechaKucha Night mocht ik de bezoekers van de Cultuurfabriek in Veenendaal, met een korte presentatie over mijn fotoproject, inspiratie bieden met mijn zoektocht naar waslijnen vol verhalen.
Na afloop kreeg ik veel leuke reacties en nuttige waslijn tips van enthousiaste bezoekers. Super fijn om te horen dat zoveel mensen mee willen helpen met mijn zoektocht.

> 12 april 2018
Mijn zoektocht naar waslijnen vol verhalen brengt mij niet alleen bij mensen thuis, maar ook in het theater op het Podium Hoge Woerd.
Vanavond mocht ik met een korte presentatie veel leden van de Utrechtse Communicatiekring verse inspiratie bieden om mij te helpen met mijn zoektocht. Vanuit de zaal ontving ik veel enthousiaste reacties en waardevolle waslijn tips.

> 4 augustus 2017
Vandaag lig ik ook bij jou op de deurmat! Mijn fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’ staat nu in het AD Utrechts Nieuwsblad, op pagina 9. Ook SBS6 wil met Hart van Nederland er graag een item over maken.

> 1 augustus 2017
Luister mijn gesprek met Wouter van der Goes over mijn fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’ terug tijdens zijn programma Wout2Day op NPO Radio 2.

> 29 juli 2017
Luister mijn live uitzending terug op NPO Radio 2 bij Cielke Sijben naar aanleiding van mijn fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’.

> 27 juli 2017
Lees meer over mijn fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’ in het Algemeen Dagblad.

fotoproject 'Waslijnen vol verhalen' in het Algemeen Dagblad van 27 juli 2017

> 27 juli 2017
Lees meer over mijn fotoproject ‘Waslijnen vol verhalen’ in het Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, Brabants Dagblad, De Stentor, PZC, BN DeStem en Tubantia.